Καλωσήρθατε στο Προσωπικό μου Ηλεκτρονικό Ημερολόγιο!


Γεια σας! Σας καλωσορίζω στο Προσωπικό μου Ιστολόγιο και σας εύχομαι καλό σερφάρισμα! Για περισσότερα νέα, δείτε την προσωπική μου σελίδα ή το προφίλ μου στο facebook!

11/11/09

Επίσκεψη μαθητών στο νέο μουσείο της Ακρόπολης

Το είχαμε ακούσει εδώ και καιρό, αλλά τώρα είναι πλέον επίσημο. Χθές έφτασε ένα e-mail σε όλα τα σχολεία που μας ενημερώνει πως οι μαθητές της Γ' τάξης του Γυμνασίου των ακριτικών νησιών μας θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το νέο μουσείο της Ακρόπολης και μάλιστα δωρεάν! Πιο συγκεκριμένα, η αεροπορική εταιρία Aegean, ενημέρωσε το Υπουργείο Παιδείας ότι στο πλαίσιο του προγράμματος «Aegean - κοντά στους Νέους», διατίθεται να μεταφέρει δωρεάν στην Αθήνα, κατά τις περιόδους από 1η Οκτωβρίου 2009 έως 15 Δεκεμβρίου 2009 και από 15 Ιανουαρίου 2010 έως 15 Μαρτίου 2010, αυθημερόν τους μαθητές της Γ΄ τάξης Γυμνασίου των νησιών, προκειμένου να επισκεφθούν το νέο μουσείο της Ακρόπολης. Το πρόγραμμα ισχύει για τα νησιά του Βορείου & Νοτίου Αιγαίου, την Κρήτη και τα νησιά του Ιονίου. Πρόκειται βέβαια για μια πολύ αξιόλογη πρωτοβουλία. Το βίντεο που ακολουθεί είναι από την τελετή των εγκαινίων.

Επειδή είχα την τύχη να επισκεφθώ το μουσείο πριν περίπου 3 μήνες, μπορώ να πω πως αληθινά εντυπωσιάστηκα. Έχει γίνει πολύ προσεγμένη δουλεία σε όλα τα επίπεδα κι ο κόσμος που κατά χιλιάδες επισκέπτεται το μουσείο το εκτιμά αυτό. Η τιμή του εισητηρίου είναι μόλις 1 ευρώ κι αυτό ασφαλώς βοηθά κυρίως τις οικογένειες. Η ιστοσελίδα του μουσείου είναι επίσης πολύ προσεγμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου